Wonen

Wonen

Comfortabel verblijven in je eigen woning.

Beleven

Beleven

Zorgeloos genieten in Begonia Village.

Investeren

Investeren

Slim investeren in zorgvastgoed.

 

Wonen in Begonia Village voelt als thuiskomen!

Laat je omringen door de beste zorgen

Het seniorencomplex Bégonia Village ligt in een rustige woonwijk in Moeskroen en bestaat uit 65 individuele woningen. De woningen op het binnenplein kijken uit op een groene oase met petanquebaan waar je samen met de andere bewoners, familie en vrienden rustig kan vertoeven, een wandeling kan maken of je krant kan lezen. In het restaurant centraal in het zorgcomplex kan je terecht voor gezonde en lekkere maaltijden, een leuke groepsactiviteit of een ontspannen koffiemoment.

Genieten van je oude dag doe je in comfort en omringd door de beste zorgen. Onze medewerkers staan 24/7 ter beschikking. Zij helpen je graag bij de dagelijkse zorg, schoonmaak, boodschappen en andere taken. All inclusief wonen of zelfstandig leven, je kiest zelf welke ondersteuning je wil.

Beleef Bégonia Village   

Geniet elke dag van het leven in alle comfort van je eigen woning

In de woning van 50m2 kan je relaxen in een lichtrijke woonkamer en beschik je over een functionele en volledig uitgeruste keuken. Slapen doe je in alle rust in een ruime slaapkamer. De badkamer met inloopdouche bevindt zich vlakbij de slaapkamer.

De volledige woning bevindt zich op het gelijksvloer en is zo aangepast dat deze gemakkelijk toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit. Aanpalend aan de woning beschik je over een privéparking. De recent gerenoveerde woningen zijn voorzien van het nodige comfort en kunnen naar eigen wens en smaak worden ingekleed. Welkom thuis! Benieuwd naar onze woningen?

Contacteer ons   

Kom thuis, bij Bégonia Village

Heb je een vraag over Begonia Village? 
Wil je meer informatie over onze dienstverlening of heb je interesse in een woning? 

Vul dan hier ons contactformulier in. 

*
*
*
*
© 2023. Webdesign by Ridder

Cookies - Privacybeleid - Disclaimer