• Begonia-68.jpg

Bégonia Village’s meest gestelde vragen

11-04-2023 Door ridder

Bégonia Village: een seniorencomplex waar je in alle rust kan genieten van je oude dag. Maar hoe gaat dat dan in z’n werking? En wat mag allemaal? In deze blog vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. 

Hoe groot is de woning?

De gelijkvloerswoningen zijn 50m². Ze beschikken over een lichtrijke woonkamer, een functionele keuken, een ruime slaapkamer en badkamer. De badkamer met inloopdouche ligt vlak naast de slaapkamer.

Daarbovenop heb je een voor- en achterdeur die je aan de ene kant leiden naar een privéparking en aan de andere kant naar een groene oase met petanquebaan.

Waar is Bégonia Village?

Het seniorencomplex ligt in een rustige woonwijk in Moeskroen, vlakbij de Franse grens en op enkele minuten van Vlaanderen. Het exacte adres is: Canadastraat 2, 7700 Moeskroen.

Is er zorg beschikbaar?

Ja! Onze zorgmedewerkers zijn 24/24 en 7/7 beschikbaar. Daarbovenop is de zorg volledig inbegrepen in de kostprijs. Op die manier hoef je nooit extra te betalen wanneer je zorg nodig hebt.

Hoe kan je aan een maaltijd komen?

Er zijn twee manieren. Je kan in ons restaurant op de site iets eten. Die maaltijden kan je op voorhand reserveren. Je kan ook boodschappen bestellen. Een van onze medewerkers levert die dan aan jouw woning. Zo kan je zelf iets klaarmaken in je eigen keuken.

Staan er al meubels in de woning?

Bij Bégonia Village kies je volledig zelf wat je in jouw woning wil! Meubels zijn dus niet inbegrepen, omdat we onze residenten de kans willen geven om de woning in te richten naar eigen stijl en wens.

Is een huisdier toegelaten?

Huisdieren zijn welkom in Bégonia Village! We willen niet dat verhuizen naar ons seniorencomplex betekent dat je afscheid moet nemen van je trouwe viervoeter. Jij en je compagnon zijn hier meer dan welkom.

Wanneer mag ik mensen uitnodigen?

Je familie en vrienden zijn altijd welkom op het domein en in jouw woning. Je kan met je bezoeker(s) zelfs iets komen drinken in ons restaurant. Ook samen met je bezoeker(s) iets eten in ons restaurant is een optie als je de maaltijd reserveert!

Moet ik meedoen aan activiteiten?

Op regelmatige tijdstippen organiseert Bégonia Village activiteiten. Deze zijn volledig vrijblijvend. Je hoeft dus niet mee te doen aan de activiteiten als je dat niet wil.

Is jouw vraag onbeantwoord gebleven? Of wil je meer informatie over Bégonia Village? Vul dan ons contactformulier in of maak jouw afspraak!

Recente berichten

'Verhuizen naar een assistentiewoning is je vrijheid opgeven’, hoor je weleens. Niet is minder waar bij Bégonia Village! In een assistentiewoning profiteer je van optimale privacy. En je doet pas beroep op onze dienstverlening als dat nodig is.
Kom op 19 & 20 november Bégonia Village bezoeken. Benieuwd naar ons aanbod assistentiewoningen? Volg een rondleiding op het domein, bekijk onze modelwoning en leer al onze diensten kennen.
Een verhuis naar een assistentiewoning is een grote stap in jouw leven! Het voelt alsof je een hoofdstuk afsluit en je nog niet weet wat het volgende kan brengen. Waar moet ik naar zoeken? Op wat moet ik letten? Wat kan ik verwachten? Hoe ziet mijn ideale assistentiewoning eruit? Bégonia Village helpt je een handje en bied je dé ideale vragenlijst aan om jou alle antwoorden te geven.
Wie wil investeren, investeert best in (zorg)vastgoed. Het is een betrouwbare en slimme investering om meer uit jouw geld te halen. Je neemt geen onnodig risico die bijvoorbeeld aandelen met zich meebrengen. Je geniet bovendien bij een investering in Bégonia Village’s zorgvastgoed van een vast nettorendement van 3%.
“Assistentiewoningen” een begrip waar heel wat informatie over circuleert. Zo veel dat je bijna niet meer weet wat juist of fout is. Wij doorbreken graag enkele mythes om jou te voorzien van de correcte informatie.
Bégonia Village ligt in een rustige woonwijk in Moeskroen en bestaat uit 65 individuele woningen. Elke woning van 50m² heeft een lichtrijke woonkamer, ruime slaapkamer, volledig uitgeruste keuken en een badkamer met inloopdouche. Misschien heb je dat thuis ook allemaal, maar bij Bégonia Village ligt alles op het gelijkvloers. Hierdoor is alles een pak toegankelijker en heb jij minder huishoudelijke taken!
Bégonia Village: een seniorencomplex waar je in alle rust kan genieten van je oude dag. Maar hoe gaat dat dan in z’n werking? En wat mag allemaal? In deze blog vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.
Bégonia Village is aangepast op het punt dat alle vragen, bekommernissen en problemen van de residenten worden opgelost. Onze gelijksvloerwoningen zijn volledig aangepast. Denk aan hulpmiddelen in de badkamer, rolstoelvriendelijke gronden en 24/7 permanentie.  Maar wat als je het gevoel hebt dat je al die extra hulp nog niet nodig hebt, maar je huis bent ontgroeit?
Een prachtig uitzicht over je eigen wijngaard, een lekker glas wijn in je hand en geen zorgen over financiën. Klinkt dit als jouw droomtoekomst? Het kan werkelijkheid worden! Maar hoe? Door te sparen of te investeren in een assistentiewoning, zoals Bégonia Village?
© 2024. Webdesign by Ridder

Cookies - Privacybeleid - Disclaimer