• Begonia-63.jpg

Een tussenstap uitgespaard met Bégonia Village

23-05-2023 Door ridder

Bégonia Village is aangepast op het punt dat alle vragen, bekommernissen en problemen van de residenten worden opgelost. Onze gelijksvloerwoningen zijn volledig aangepast. Denk aan hulpmiddelen in de badkamer, rolstoelvriendelijke gronden en 24/7 permanentie.  Maar wat als je het gevoel hebt dat je al die extra hulp nog niet nodig hebt, maar je huis bent ontgroeit?

Mensen hebben vaak vooroordelen over assistentiewoningen, zoals Bégonia Village. ‘Assistentiewoningen zijn te duur’ en ‘waarom zou je ervoor kiezen en betalen als je al die hulp nog niet nodig hebt?’ Toch is er een trend aan de gang.

Alsmaar meer mensen kiezen sneller voor een assistentiewoning. Bégonia Village biedt dan ook geen klein appartementje aan van 15 jaar geleden. We bieden ruime gelijkvloers woningen met een volledig uitgeruste keuken, aangepaste badkamer, ruime leefruimte en een grote slaapkamer. En de prijs? Bij Bégonia Village geniet je voor €1490 per maand van wonen incl. nutsvoorzieningen en zorg.

Trekken naar een appartement om daarna toch naar een woonzorgcentrum te verhuizen is een logistieke nachtmerrie. Daarom is een assistentiewoning dé perfecte oplossing. Je hoeft de tussenstap van een appartement niet te maken. Bij Bégonia zit je meteen in een veilige plaats mét al de zelfstandigheid die je zelf wil.

Zo kan je uitstappen maken wanneer je wil, kan je nog op vakantie gaan, maar heb je toch alle hulp die je nodig kan hebben aan jouw voordeur. Mocht je een noodgeval hebben, krijg je alle hulp die je nodig hebt van de Bégonia Village medewerkers.

Wil je meer informatie over Bégonia Village? Vul ons contactformulier in en maakt jouw afspraak.

Recente berichten

'Verhuizen naar een assistentiewoning is je vrijheid opgeven’, hoor je weleens. Niet is minder waar bij Bégonia Village! In een assistentiewoning profiteer je van optimale privacy. En je doet pas beroep op onze dienstverlening als dat nodig is.
Kom op 19 & 20 november Bégonia Village bezoeken. Benieuwd naar ons aanbod assistentiewoningen? Volg een rondleiding op het domein, bekijk onze modelwoning en leer al onze diensten kennen.
Een verhuis naar een assistentiewoning is een grote stap in jouw leven! Het voelt alsof je een hoofdstuk afsluit en je nog niet weet wat het volgende kan brengen. Waar moet ik naar zoeken? Op wat moet ik letten? Wat kan ik verwachten? Hoe ziet mijn ideale assistentiewoning eruit? Bégonia Village helpt je een handje en bied je dé ideale vragenlijst aan om jou alle antwoorden te geven.
Wie wil investeren, investeert best in (zorg)vastgoed. Het is een betrouwbare en slimme investering om meer uit jouw geld te halen. Je neemt geen onnodig risico die bijvoorbeeld aandelen met zich meebrengen. Je geniet bovendien bij een investering in Bégonia Village’s zorgvastgoed van een vast nettorendement van 3%.
“Assistentiewoningen” een begrip waar heel wat informatie over circuleert. Zo veel dat je bijna niet meer weet wat juist of fout is. Wij doorbreken graag enkele mythes om jou te voorzien van de correcte informatie.
Bégonia Village ligt in een rustige woonwijk in Moeskroen en bestaat uit 65 individuele woningen. Elke woning van 50m² heeft een lichtrijke woonkamer, ruime slaapkamer, volledig uitgeruste keuken en een badkamer met inloopdouche. Misschien heb je dat thuis ook allemaal, maar bij Bégonia Village ligt alles op het gelijkvloers. Hierdoor is alles een pak toegankelijker en heb jij minder huishoudelijke taken!
Bégonia Village: een seniorencomplex waar je in alle rust kan genieten van je oude dag. Maar hoe gaat dat dan in z’n werking? En wat mag allemaal? In deze blog vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.
Bégonia Village is aangepast op het punt dat alle vragen, bekommernissen en problemen van de residenten worden opgelost. Onze gelijksvloerwoningen zijn volledig aangepast. Denk aan hulpmiddelen in de badkamer, rolstoelvriendelijke gronden en 24/7 permanentie.  Maar wat als je het gevoel hebt dat je al die extra hulp nog niet nodig hebt, maar je huis bent ontgroeit?
Een prachtig uitzicht over je eigen wijngaard, een lekker glas wijn in je hand en geen zorgen over financiën. Klinkt dit als jouw droomtoekomst? Het kan werkelijkheid worden! Maar hoe? Door te sparen of te investeren in een assistentiewoning, zoals Bégonia Village?
© 2024. Webdesign by Ridder

Cookies - Privacybeleid - Disclaimer