• Begonia-50.jpg

Sparen of investeren in Bégonia Village: wat is nu het beste?

21-06-2023 Door ridder

Een prachtig uitzicht over je eigen wijngaard, een lekker glas wijn in je hand en geen zorgen over financiën. Klinkt dit als jouw droomtoekomst? Het kan werkelijkheid worden! Maar hoe? Door te sparen of te investeren in een assistentiewoning, zoals Bégonia Village?

Kan een spaarboekje je dromen doen uitkomen?

Na een hele periode sparen staat er 75.000 euro op jouw spaarrekening. Dat geld blijft ook daar, want dat is veilig en eenvoudig. 10 jaar later staat dat geld er nog steeds, 75.000 euro. Niet meer of minder. Het geld is natuurlijk altijd beschikbaar, maar het brengt niks op. Dus de droom van een zorgeloos leven in een wijngaard lijkt moeilijk te verwezenlijken.

Kan een assistentiewoning je dromen doen uitkomen?

Met datzelfde geld, die 75.000 euro, kan je ook kiezen om te investeren in een erkende assistentiewoning, zoals Bégonia Village. De prijs van een van onze woningen is 148.000 euro, alle kosten inbegrepen.

Na een termijn van 10 jaar zal jouw investering in Bégonia Village veel meer opbrengen dan het zal kosten! Bovendien geniet je ook van 3% nettorendement! Op deze manier kan je de wijn uit je toekomstige wijngaard al bijna proeven.

Hoe zien de assistentiewoningen van Bégonia Village eruit?

Bégonia Village is een seniorencomplex gelegen in Moeskroen. Het complex bevat 65 identieke, individuele woningen van 52 m². Deze woningen hebben bovendien een privéparking en een terras van 5 m². De assistentiewoningen bevatten een ruime woonkamer, volledig uitgeruste keuken, één slaapkamer, een bergruimte en een aangepaste badkamer. De bewoners van Bégonia Village hebben 24/7 toegang tot ondersteuning en zorg van de medewerkers.

Je hoeft je bij Bégonia Village ook geen zorgen te maken over de verhuur van de woning, want we houden de verhuur in eigen beheer, om jou volledig te ontlasten!

Waar wacht je nog op? Vul ons contactformulier in of maak jouw afspraak en start jouw investering in Bégonia Village.

Recente berichten

'Verhuizen naar een assistentiewoning is je vrijheid opgeven’, hoor je weleens. Niet is minder waar bij Bégonia Village! In een assistentiewoning profiteer je van optimale privacy. En je doet pas beroep op onze dienstverlening als dat nodig is.
Kom op 19 & 20 november Bégonia Village bezoeken. Benieuwd naar ons aanbod assistentiewoningen? Volg een rondleiding op het domein, bekijk onze modelwoning en leer al onze diensten kennen.
Een verhuis naar een assistentiewoning is een grote stap in jouw leven! Het voelt alsof je een hoofdstuk afsluit en je nog niet weet wat het volgende kan brengen. Waar moet ik naar zoeken? Op wat moet ik letten? Wat kan ik verwachten? Hoe ziet mijn ideale assistentiewoning eruit? Bégonia Village helpt je een handje en bied je dé ideale vragenlijst aan om jou alle antwoorden te geven.
Wie wil investeren, investeert best in (zorg)vastgoed. Het is een betrouwbare en slimme investering om meer uit jouw geld te halen. Je neemt geen onnodig risico die bijvoorbeeld aandelen met zich meebrengen. Je geniet bovendien bij een investering in Bégonia Village’s zorgvastgoed van een vast nettorendement van 3%.
“Assistentiewoningen” een begrip waar heel wat informatie over circuleert. Zo veel dat je bijna niet meer weet wat juist of fout is. Wij doorbreken graag enkele mythes om jou te voorzien van de correcte informatie.
Bégonia Village ligt in een rustige woonwijk in Moeskroen en bestaat uit 65 individuele woningen. Elke woning van 50m² heeft een lichtrijke woonkamer, ruime slaapkamer, volledig uitgeruste keuken en een badkamer met inloopdouche. Misschien heb je dat thuis ook allemaal, maar bij Bégonia Village ligt alles op het gelijkvloers. Hierdoor is alles een pak toegankelijker en heb jij minder huishoudelijke taken!
Bégonia Village: een seniorencomplex waar je in alle rust kan genieten van je oude dag. Maar hoe gaat dat dan in z’n werking? En wat mag allemaal? In deze blog vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.
Bégonia Village is aangepast op het punt dat alle vragen, bekommernissen en problemen van de residenten worden opgelost. Onze gelijksvloerwoningen zijn volledig aangepast. Denk aan hulpmiddelen in de badkamer, rolstoelvriendelijke gronden en 24/7 permanentie.  Maar wat als je het gevoel hebt dat je al die extra hulp nog niet nodig hebt, maar je huis bent ontgroeit?
Een prachtig uitzicht over je eigen wijngaard, een lekker glas wijn in je hand en geen zorgen over financiën. Klinkt dit als jouw droomtoekomst? Het kan werkelijkheid worden! Maar hoe? Door te sparen of te investeren in een assistentiewoning, zoals Bégonia Village?
© 2024. Webdesign by Ridder

Cookies - Privacybeleid - Disclaimer