• Begonia-89-min.jpg

Vijf redenen waarom een assistentiewoning bij Bégonia Village iets voor jou is

23-08-2022

Twijfel je nog of het wel iets voor jou is? Ontdek hieronder vijf redenen waarom een assistentiewoning jouw perfecte match is:

Je voelt je nooit alleen

Je wil kunnen genieten van de privacy van je eigen woning, maar je wil ook graag onder de mensen komen? Dat kan bij Bégonia Village! Elke dag worden er in de gemeenschappelijke ruimte vrijblijvende groepsactiviteiten georganiseerd. Denk aan sport en beweging tot relaxatie en massage, gezelschapsspelletjes, crea of culinaire activiteiten. Je bent ook op andere momenten welkom in het restaurant met familie, vrienden of andere bewoners om iets te eten, een koffie te drinken of simpelweg bij te praten.

Huisdieren welkom

Breekt het jouw hart om je trouwe viervoeter achter te laten? Van ons ook! Verhuizen naar Bégonia Village betekent niet een afscheid van je huisdier. Jouw compagnon is hier welkom! Op het binnenplein zal ook je viervoeter zich niet vervelen.

Extra diensten op maat

Liever zelfstandig poetsen, strijken en wassen of toch het voor je laten doen. Iemand jouw boodschappen laten ophalen of je woning onderhouden, bij Bégonia Village kan het allemaal! De keuze ligt bij jou, je hoeft het enkel te vragen.

24/7 zorgdiensten

In Bégonia Village krijg je het beste van twee werelden. Je woont in je eigen gezellige woning met de vrijheid om je leven te leiden. En je voelt je veilig omdat er altijd professionele hulp voor je klaarstaat. Daarbovenop zijn de kosten voor de zorg inbegrepen in de kostprijs.

Toegankelijk wonen

Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel? Dat is geen enkel probleem! Je woning bevindt zich op het gelijkvloers met een privéparking en een gezellige tuin. Je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken over moeilijke trappen of onbereikbare delen van Bégonia Village, want die zijn er niet.

© 2024. Webdesign by Ridder

Cookies - Privacybeleid - Disclaimer