• Begonia-47.jpg

Investeren in Bégonia Village: een betrouwbare belegging

29-12-2022 Door ridder

Wie wil investeren, investeert best in (zorg)vastgoed. Het is een betrouwbare en slimme investering om meer uit jouw geld te halen. Je neemt geen onnodig risico die bijvoorbeeld aandelen met zich meebrengen. Je geniet bovendien bij een investering in Bégonia Village’s zorgvastgoed van een vast nettorendement van 3%.

Bestaat een betrouwbare belegging wel?

Niemand wil geld verliezen bij een investering. Daarom ga je op zoek naar een manier waarop je jouw geld kan beleggen op een zo veilig mogelijke manier. Het risico wordt enorm ingeperkt met (zorg)vastgoed en is daarom een pak betrouwbaarder. Een belegging in vastgoed is een langetermijninvestering, waardoor ze minder vatbaar is voor prijsstijgingen en –dalingen op korte termijn.

In wat investeer je bij Bégonia Village?

Kiezen voor Bégonia Village is een veilige investering aangezien de vraag naar assistentiewoningen blijft stijgen. Maar wat is Bégonia Village nu? Het is een seniorencomplex in Moeskroen met 65 individuele woningen. De woningen met privéparking zijn ook toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit en hebben toegang tot een groene oase en petanquebaan. De bewoners van Bégonia Village hebben 24/7 toegang tot de zorg en ondersteuning van de medewerkers.

Alle assistentiewoningen op het domein van Bégonia Village zijn identiek. Je investeert in een zorgwoning van 52m2 met privéparking en terras van 5m2. De woning beschikt over een ruime en lichtrijke woonkamer met functionele en volledig uitgeruste keuken. Verder heeft de woning één slaapkamer en een bergruimte. De badkamer met inloopdouche bevindt zich vlak bij de slaapkamer.

Bégonia Village is de juiste belegging!

Investeren in een erkende assistentiewoning bij Bégonia Village heeft tal van voordelen zoals:

·         De aankoop van één van onze assistentiewoningen is met 100% volle eigendom.

·         De prijs van een woning is 148.000 EUR met alle kosten inclusief.

·         Je hoeft je geen zorgen te maken over de verhuur van de woning. Je bent volledig ontlast.

Heb je een vraag over Bégonia Village? Wil je meer informatie krijgen over investeren in onze woningen? Vul dan ons contactformulier in of maak jouw afspraak!

Recente berichten

Verhuizen naar een assistentiewoning is je vrijheid opgeven’, hoor je weleens. Niet is minder waar bij Bégonia Village! In een assistentiewoning profiteer je van optimale privacy. En je doet pas beroep op onze dienstverlening als dat nodig is.
Kom op 19 & 20 november Bégonia Village bezoeken. Benieuwd naar ons aanbod assistentiewoningen? Volg een rondleiding op het domein, bekijk onze modelwoning en leer al onze diensten kennen.
Een verhuis naar een assistentiewoning is een grote stap in jouw leven! Het voelt alsof je een hoofdstuk afsluit en je nog niet weet wat het volgende kan brengen. Waar moet ik naar zoeken? Op wat moet ik letten? Wat kan ik verwachten? Hoe ziet mijn ideale assistentiewoning eruit? Bégonia Village helpt je een handje en bied je dé ideale vragenlijst aan om jou alle antwoorden te geven.
Wie wil investeren, investeert best in (zorg)vastgoed. Het is een betrouwbare en slimme investering om meer uit jouw geld te halen. Je neemt geen onnodig risico die bijvoorbeeld aandelen met zich meebrengen. Je geniet bovendien bij een investering in Bégonia Village’s zorgvastgoed van een vast nettorendement van 3%.
“Assistentiewoningen” een begrip waar heel wat informatie over circuleert. Zo veel dat je bijna niet meer weet wat juist of fout is. Wij doorbreken graag enkele mythes om jou te voorzien van de correcte informatie.
© 2023. Webdesign by Ridder

Cookies - Privacybeleid - Disclaimer