• Begonia-49.jpg

Opendeurweekend bij Bégonia Village!

20-10-2022 Door ridder

Twijfel je nog of Bégonia Village iets voor jou is? Dan is het opendeurweekend op 19 en 20 november perfect! Tijdens een rondleiding op het domein kom je alle details over onze assistentiewoningen en diensten te weten. Daarnaast heb je ook de kans om onze modelwoning te bezichtigen.

Je krijg al een voorsmaakje van hoe jouw leven eruit kan zien in Bégonia Village. Leer tijdens het opendeurweekend de andere bewoners kennen. Wandel samen met je familie door onze groene binnentuin of drink een koffie in ons gezellig restaurant. Tijdens je bezoek aan de modelwoning kan je al wegdromen over hoe je jouw gelijkvloers woning zou inrichten. Heb je vragen over onze diensten en onze 24/7 permanentie door de zorgmedewerkers? Onze medewerkers helpen je die dag graag verder. Een afspraak maken hoeft niet, maar wil je graag een persoonlijke rondleiding? Dan kan je een afspraak maken.

Heb je vragen over het opendeurweekend of wil je een afspraak vastleggen? Vul dan gerust het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@begoniavillage.com of bel naar +32 56 89 14 14. Tot dan!

Recente berichten

'Verhuizen naar een assistentiewoning is je vrijheid opgeven’, hoor je weleens. Niet is minder waar bij Bégonia Village! In een assistentiewoning profiteer je van optimale privacy. En je doet pas beroep op onze dienstverlening als dat nodig is.
Kom op 19 & 20 november Bégonia Village bezoeken. Benieuwd naar ons aanbod assistentiewoningen? Volg een rondleiding op het domein, bekijk onze modelwoning en leer al onze diensten kennen.
Een verhuis naar een assistentiewoning is een grote stap in jouw leven! Het voelt alsof je een hoofdstuk afsluit en je nog niet weet wat het volgende kan brengen. Waar moet ik naar zoeken? Op wat moet ik letten? Wat kan ik verwachten? Hoe ziet mijn ideale assistentiewoning eruit? Bégonia Village helpt je een handje en bied je dé ideale vragenlijst aan om jou alle antwoorden te geven.
Wie wil investeren, investeert best in (zorg)vastgoed. Het is een betrouwbare en slimme investering om meer uit jouw geld te halen. Je neemt geen onnodig risico die bijvoorbeeld aandelen met zich meebrengen. Je geniet bovendien bij een investering in Bégonia Village’s zorgvastgoed van een vast nettorendement van 3%.
“Assistentiewoningen” een begrip waar heel wat informatie over circuleert. Zo veel dat je bijna niet meer weet wat juist of fout is. Wij doorbreken graag enkele mythes om jou te voorzien van de correcte informatie.
Bégonia Village ligt in een rustige woonwijk in Moeskroen en bestaat uit 65 individuele woningen. Elke woning van 50m² heeft een lichtrijke woonkamer, ruime slaapkamer, volledig uitgeruste keuken en een badkamer met inloopdouche. Misschien heb je dat thuis ook allemaal, maar bij Bégonia Village ligt alles op het gelijkvloers. Hierdoor is alles een pak toegankelijker en heb jij minder huishoudelijke taken!
Bégonia Village: een seniorencomplex waar je in alle rust kan genieten van je oude dag. Maar hoe gaat dat dan in z’n werking? En wat mag allemaal? In deze blog vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.
Bégonia Village is aangepast op het punt dat alle vragen, bekommernissen en problemen van de residenten worden opgelost. Onze gelijksvloerwoningen zijn volledig aangepast. Denk aan hulpmiddelen in de badkamer, rolstoelvriendelijke gronden en 24/7 permanentie.  Maar wat als je het gevoel hebt dat je al die extra hulp nog niet nodig hebt, maar je huis bent ontgroeit?
Een prachtig uitzicht over je eigen wijngaard, een lekker glas wijn in je hand en geen zorgen over financiën. Klinkt dit als jouw droomtoekomst? Het kan werkelijkheid worden! Maar hoe? Door te sparen of te investeren in een assistentiewoning, zoals Bégonia Village?
© 2024. Webdesign by Ridder

Cookies - Privacybeleid - Disclaimer